Tilbage til hvor det hele startede, del 2

Efteråret 2013

Benny og jeg begyndte at skrive mere og mere sammen, og jeg husker stadigvæk tydeligt de sms’er vi udvekslede i de sene nattetimer:

“At det ikke gør noget at det roder, at lyset står tændt i hele lejligheden, at dagen ikke behøver at være planlagt, og at opvasken sagtens kan vente… Nå nej, det sidste har du styr på ;-)”

Hvordan kunne han kende mig så godt? Vi havde jo ikke engang mødt hinanden endnu! Apropos det, så blev han desuden også ved med, at spørge mig om vi ikke skulle ses.

Jeg var blevet droppet af Bonderøven, hvilket jeg havde det helt okay med. Stiletter hører bare ikke til i mellem halm og kolort… Jeg havde godt nok en aftale med Blondinen en fredag aften i oktober, men derfor kunne jeg vil godt se Benny søndag aften?

Jeg besluttede mig for at spille på to heste, lægge mine fordomme på hylden for en stund, og sagde ja til at mødes med Benny. Det fortjente han trods alt efter de fire hvide løgne, som jeg havde tidligere havde stukket ham.

Daten med Blondinen var okay, vi snakkede fint sammen, men jeg kunne ærligtalt ikke se en fremtid sammen med ham. Desuden havde mine tanker været et helt andet sted den aften… Godt der ikke var længe til søndag!

Som sædvanlig gik weekenden stærkt, og inden jeg fik set mig om nærmede søndag aften sig med hastige skridt.

Jeg havde i løbet af weekenden forsøgt at finde på 117 undskyldninger for igen at aflyse med Benny. Takket være strenge ordrer fra min storesøster, så blev det heldigvis ikke tilfældet.

Benny og jeg havde aftalt at han skulle komme hjem til mig kl. 20:00, så jeg nåede at skifte tøj og kigge mig i spejlet Gud ved hvor mange gange, imens jeg tænkte alt for mange tanker;

“Hvad nu hvis jeg havde ret i mine fordomme? Hvad nu hvis vi ikke havde noget at snakke om? Hvad nu hvis han ikke kunne lide mig?”

De tanker faldt hurtig til jorden, da Benny først trådte ind af døren. Vi fik givet hinanden et kejtet knus, og jeg viste ham rundt i min 2-værelses lejlighed. Allerede der gik snakken, og hans rolige sind gemte min nervøsitet af vejen.

De næste timer fløj af sted, og vi fik snakket om alt i mellem himmel og jord. Jeg havde sjældent haft så god kemi med en fyr, og jeg nød at snakken bare flød.

Selvom vi kunne have snakket hele natten, så var det desværre kun mig der havde efterårsferie, og kunne sove længe dagen efter.

Da Benny var taget hjem, gik jeg i seng med et smil på læben og en god mavefornemmelse. Jeg kunne mærke at dét her kunne blive rigtig godt, det jeg skulle i hvert fald nok gøre mit til!

Men det blev lettere sagt end gjort…

Written by

Skriv et svar