Tilbage til hvor det hele startede, del 3

Vinteren 2013

Benny og jeg så hinanden et par gange i den kommende uge, og kemien i mellem os blev kun bedre.

Om fredagen skulle jeg holde indflytterfest for mine veninder, og jeg håbede selvfølgelig på, at jeg ville møde ham i Jomfru Ane Gade senere på aftenen.

Aftenen forløb lige præcis som jeg ønskede, og da mine veninder og jeg kom i byen, var det ikke kun mig der gerne vil se Benny. Mine veninder var foreståeligt nok nysgerrige efter at se hvem jeg nu havde fået et godt øje til. To af mine veninder var endda så ihærdige, at de fandt Benny på et diskotek inden jeg nogensinde nåede at sende en sms til ham.

Sommerfuglene i maven blev ikke mindre, da jeg så ham stå der på dansegulvet, tværtimod! I stedet for et kejtet knus blev det til et intimt kys, som fik mig til at svæve på en lyserød sky. Behøver jeg at fortælle, at vi resten af byturen sad meget tæt og flettede fingre?

Ugerne efter gik stærkt, vi så mere og mere til hinanden, men så blev det også ved det.

 Jeg var blevet rigtig glad for Benny, og ville gerne være mere end bare venner. Men jeg turde ikke tage skridtet i frygt for at han ikke vil det samme…

Julen nærmede sig og da jeg elsker december, havde jeg lavet personlige adventsgaver til Benny.

 Om den den sidste adventsgave med en romantisk aften slog benene væk under ham eller om han bare langt om længe havde fået fingeren ud, ved jeg faktisk ikke. Men juleaftensdag fik jeg en sms, som i den grad ændrede mit liv!

“Du kan lige spekulere over en ting i løbet af dagen;

Vil du være kæreste med mig?

Ja:

Nej:

Måske:

Ved ikke:”

Jeg fik læst sms’en et par gange før det gik op for mig, hvad det var Benny egentlig havde skrevet. Derefter kunne jeg ikke svæve højere på en lyserød sky og sommerfuglene i min mave fløj forvirret rundt. Det var den sødeste og mest kejtede måde at gøre det på, men jeg elskede det!

Nu hvor jeg havde ventet fire måneder på, at Benny skulle tage sig sammen, så kunne han også godt vente et par timer på mit svar. Desværre for min stædighed kunne jeg ikke engang vente i fire minutter, så jeg fandt hurtigt hans navn i min telefonbog og gav ham mit ja.

 Det var den bedste julegave jeg nogensinde havde fået!

Written by

Skriv et svar