Efterfødselsreaktioner

Foråret 2017

Efterfølgende var jeg indlagt på barselsafsnittet, da jeg havde høj feber og et infektionstal på 296, som normalvis højest må være på 8…

På 5. dagen kunne jeg ikke mere! Jeg trængte til at komme hjem i trygge og vante omgivelser. Nok var jeg svækket på grund af den hårde fødsel og besværet på grund af kejsersnittet, men jeg havde behov for at være sammen som en familie. Benny måtte jo ikke overnatte på vores barselsafsnittet, men var der i al den tid der måtte være besøgende.

Jeg fik heldigvis lov til at komme hjem, men skulle stadigvæk komme ind på sygehuset tre gange i døgnet, for at få antibiotika i drop.

Efter 14 dage blev jeg langt om længe udskrevet og herefter begyndte det stille og roligt at gå den rigtige vej.

Jeg kom til hægterne igen, arret fra kejsersnittet blev mindre besværet og jeg følte at jeg kunne være den mor overfor Sine, som jeg ønskede.

Tiden herefter gik godt; Sine var (og er stadigvæk) en dejlig og nem baby med let til smil.

Når jeg blev spurgt indtil hvordan fødslen var gået og hvordan jeg havde det, var mit svar hårdt og kontant! Fødslen gik bestemt ikke som jeg havderegnet med og jeg synes, at den første tid var utrolig svær og virkelig hård at komme igennem.

Derfor takkede Benny og jeg ja til at komme til en efterfødselssamtale, hvilket hjalp mig rigtig meget!

Efter den kunne jeg se væsentlig mere positivt på hele fødselsforløbet og ikke kun den første og sidste del. Jeg har måske (men også kun måske…) lyst til at prøve at føde selv, når Sine engang skal være storesøster.

Written by

Skriv et svar